Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a precizat că sunt efectuate lucrări în ritm susţinut pentru asamblarea şi montarea tablierului de la Pasajul Doamna Ghica, pe sensul dinspre Bulevardul Lacul Tei spre Piaţa Delfinului. Edilul a adăugat că au fost instituite restricţii provizorii de circulaţie, pe porţiuni restrânse de drum, deoarece sunt folosite utilaje de mare capacitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Se lucrează în ritm susţinut pentru asamblarea şi montarea tablierului de la Pasajul Doamna Ghica, pe sensul dinspre Bd. Lacul Tei spre Piaţa Delfinului. Se sudează piesele care au ajuns în şantier din Italia în timp ce, în paralel, se continuă livrările de componente. Din data de 3 octombrie au ajuns în fiecare zi piese din fabrică. De asemenea, pentru că se utilizează utilaje de mare capacitate, care necesită spaţiu de lucru corespunzător, s-au instituit restricţii provizorii de circulaţie, pe porţiuni restrânse de drum”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.