Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că sunt făcute lucrări de asfaltare a tronsonului între intersecţia cu străzile Braşov şi Râul Doamnei din Prelungirea Ghencea. „Întregul tronson, care va avea două benzi pe sensul de mers, va duce la fluidizarea traficului şi la un control mai eficient al circulaţiei în zonă” a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Se asfaltează tronsonul cuprins între intersecţia cu străzile Braşov şi Râul Doamnei din Prelungirea Ghencea. Urmează racordarea străzilor laterale la noua arteră şi montarea sistemului de semnalizare”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

Edilul general a mai spus că întregul tronson, care va avea două benzi pe sensul de mers, va duce la fluidizarea traficului şi la un control mai eficient al circulaţiei în zonă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.