Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă înfiinţarea unui punct non-stop de informare în Gara de Nord pentru cetăţenii ucraineni care au nevoie de îndrumare pentru a se descurca în Bucureşti, De asemenea, Primăria deschide puncte pentru primirea de donaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor ucraineni care tranzitează Capitala, în ceea ce priveşte orientarea către căile de acces sau mijloacele de transport, respectiv pentru asigurarea cazării, Primăria Capitalei organizează, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială, începând de azi, 26 februarie, de la ora 16.00, un Punct de Informare şi Coordonare care va funcţiona nonstop la Gara de Nord”, a anunţat, sâmbătă, primarul general Nicuşor Dan.  

Potrivit acestuia, în parteneriat cu Asociaţia Eco Durabil, sâmbătă, între orele 17.00-22.00 şi continuând duminică, între orele 10.00 şi 22.00, se organizează două puncte pentru primirea de donaţii: unul la Centrul Bebe de Bucureşti (Bulevardul Regina Elisabeta nr. 75, sector 5, rond Piaţa Kogălniceanu) şi celălalt la Centrul de Economie Circulară (Calea Plevnei nr. 98, sectorul 1). De luni, centrele vor avea program normal, între orele 10.00 şi 18.00.  

”De asemenea, începând de luni, 28 februarie, Primăria Capitalei va pune la dispoziţia tuturor ONG-urilor şi companiilor private, care vor să se implice în sprijinirea cetăţenilor ucraineni, un spaţiu pentru donaţii în incinta Arenei Naţionale”, a mai transmis primarul.  

Organizaţiile interesate de utilizarea acestui spaţiu pot suna la numărul de telefon 0721 268399 şi pot discuta despre oferirea de îmbrăcăminte, apă, alimente, produse de igienă etc. Pentru mai multe informaţii generale, se poate suna la numărul de telefon 021.9524. 

 
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.