Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că, în premieră, proiectele culturale incluzive şi sociale sunt eligibile pentru bugetare participativă prin programul derulat de Arcub. Ediţia din acest an, „Bucureşti acasă”, are o secţiune nouă care vizează combaterea şi prevenirea bullying-ului, excluderii sociale, consumului de droguri şi conştientizarea bolilor psihice, prin promovarea diversităţii şi a toleranţei şi prin integrarea persoanelor cu dizabilităţi, a adăugat edilul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Proiectele culturale incluzive şi sociale sunt eligibile în premieră pentru bugetare participativă prin programul derulat de Arcub. Ediţia din acest an, „Bucureşti acasă”, are o secţiune nouă care vizează combaterea şi prevenirea bullying-ului, excluderii sociale, consumului de droguri şi conştientizarea bolilor psihice, prin promovarea diversităţii şi a toleranţei şi prin integrarea persoanelor cu dizabilităţi. Ca în fiecare an, programul de finanţare nerambursabilă se adresează tuturor domeniilor culturale – de la teatru, dans şi muzică şi până la artă digitală şi noile media”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.
 
Edilul a mai spus că bugetul disponibil este de 4.110.000 de lei.
 
„Solicitanţii vor putea beneficia de un plafon maxim de finanţare de 70.000 de lei pe proiect. Proiectele pot fi înscrise până la data de 21 aprilie 2023, ora 17.00, pe platforma electronică dedicată - https://arcub.submittable.com/submit. Regulamentul, ghidul şi anexele sunt disponibile pe www.arcub.ro.”, mai precizează Nicuşor Dan. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.