Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că peste 650 de metri de conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecţie a avariilor, au fost montaţi în galeria de termoficare pe bulevardul Timişoara, pe Magistrala I Vest. „Lucrătorii Companiei Municipale Energetica Servicii au dezafectat deja 1400 de metri de ţeavă veche, ruginită, din totalul celor 3,6 km de traseu, ce va fi complet modernizat”, a mai spus edilul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Peste 650 de metri de conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecţie a avariilor, au fost montaţi în galeria de termoficare pe bulevardul Timişoara, pe Magistrala I Vest. Lucrătorii Companiei Municipale Energetica Servicii au dezafectat deja 1400 de metri de ţeavă veche, ruginită, din totalul celor 3,6 km de traseu, ce va fi complet modernizat”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook. 

Edilul general a adăugat că sunt făcute lucrări contratimp la montarea a trei lire (bucle de compensare a presiunii), deoarece conducta subtraversează bulevardul şi impune săpături în carosabil şi blocarea unei benzi de circulaţie.

„Din acest motiv, echipele Energetica Servicii fac eforturi pentru a scurta timpul de intervenţie, în punctele de lucru care interferează cu circulaţia autovehiculelor”, mai scrie Dan.

El a mai spus că modernizarea tronsonului pe Magistrala I Vest va crea premisele furnizării energiei termice, fără avarii şi sincope

„Lucrările de modernizare ale reţelei de termoficare sunt de importanţă majoră pentru toţi bucureştenii, iar modernizarea acestui tronson, pe Magistrala I Vest, va crea premisele furnizării de energie termică, fără avarii şi sincope, chiar din această iarnă, pentru locuitorii cartierelor Drumul Taberei, Ghencea şi Rahova. Magistrala I Vest asigură distribuţia agentului termic din CET VEST către toate cartierele din vestul Capitalei”, a completat primarul Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.