Primarul Capitalei, Nicuşor Dan: Noi, a declarat luni la Europa FM, întrebat ce notă ar da curăţeniei din Capitală, că nouă, fiind o naţie latină, ne place să ne autoflagelăm, dar Bucureştiul arată puţin mai bine decât ni se pare nouă că arată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trebuie să înţelegem cu toţii, Bucureştiul este compus din şapte oraşe, cu şapte bugete, Primăria Generală şi cele 6 sectoare. Mare parte din teritoriu, mai puţin câteva parcuri sunt în responsabilitatea primrilor de sector şi de aceea vedem diferenţe între sectoare”, a spus primarul Capitalei despre curăţenia din Bucureşti.

”Per total, să ştiţi că noi, fiind o naţie latină, ne place să ne autoflagelăm, aşa, dar Bucureştiul arată puţin mai bine decât ni se pare nouă că arată”, a mai spus primarul Capitalei.

Despre faţadele din Capitală, primarul a arătat că a văzut nenumărate exemple în care proprietari de bună credinţă au apelat la meşteri şi au distrus substanţa originală a faţadei pe care ei încercau să o conserve.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.