Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă modernizarea locurilor de joacă din Grădina Cişmigiu, valoarea investiţiei fiind de 3,45 milioane lei iar locurile de joacă vor fi înlocuite într-o lună şi jumătate

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Modernizăm locurile de joacă din Grădina Cişmigiu. Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti a semnat cu City Global Construction SRL contractul pentru modernizarea celor 4 locuri de joacă din parc”, arată Nicuşor Dan într-o postare pe Facebook.

Primarul Capitalei precizează că este vorba despre achiziţia de echipamente noi, moderne, realizate din materiale de ultimă generaţie, cu un mare grad de finisare şi care conferă o siguranţă sporită în exploatare. ”Valoarea investiţiei este de 3,45 milioane lei. Conform contractului, locurile de joacă vor fi înlocuite într-o lună şi jumătate”. mai spune primarul.

Nicuşor Dan menţionează că recent, s-au finalizat reparaţiile la cele 4 locuri de joacă din Parcul Circului de Stat şi până la finalul acestei luni vom termina lucrările de reparaţii în alte 2 locuri de joacă din Parcurile Bordei şi Tineretului.

”Pentru alte 18 locuri de joacă aflate în administrarea ALPAB, vom lansa în perioada imediat următoare procedura de achiziţie pentru reabilitarea, modernizarea şi/ sau înlocuirea echipamentelor din locurile de joacă”, mai arată primarul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.