Primarul Capitalei Nicuşor Dan a precizat, vineri, că în momentul de faţă Administraţia Străzilor Bucureşti montează pavajul din piatră naturală - granit pe trotuarele din faţa magazinului Unirea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Lucrările pentru repararea trotuarelor din faţa magazinului Unirea avansează. Administraţia Străzilor Bucureşti montează în prezent pavajul din piatră naturală - granit”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.
 
De asemenea, edilul general a mai anunţat, joi la Prima News, că are un proiect prin care să se facă între Piaţa Unirii şi Podul Izvor un trotuar de 3 metri, suspendat deasupra apei, pe care să fie promenadă pietonală şi cu piste de biciclete.
 
Potrivit primarului, în prezent au fost luate toate avizele şi urmează să fie luată o decizie dacă merg cu firma Primăriei Capitalei sau scot proiectul în achiziţie publică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.