Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că este "mulţumitoare" calitatea spaţiilor verzi din Bucureşti şi că în Parcul Herăstrău se va interveni pentru reabilitarea aleilor anul acesta, însă nu sunt bani şi de repararea malurilor surpate din zona lacului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Nicuşor Dan a explicat, luni seară, la B1TV, că anul trecut a fost o problemă cu companiile care se ocupau de amenajarea spaţiilor verzi.
 
”În ceea ce priveşte calitatea spaţiilor verzi, a fost anul trecut o trecere nefericită de la companii care au fost în procedură de închidere. (...) Nu s-a putut interveni”, a declarat Nicuşor Dan.
 
Întrebat de ce anul acesta spaţiile verzi, parcurile nu sunt îngrijite, Nicuşor Dan a precizat că îl mulţumeşte calitatea spaţiilor verzi.
 
"Este mulţumitoare calitatea spaţiilor verzi. Problemele în Herăstrău sunt două. În primul rând, calitatea aleilor, pentru care avem bani anul acesta şi vom interveni, şi în al doilea rând, faptul că există malurile lacului care sunt prăbuşite şi pentru care nu avem bani anul acesta”, a mai precizat Nicuşor Dan.
 
Mai mulţi locuitori ai Capitalei şi-au exprimat nemulţumirea, în ultimele zile, privind felul în care sunt îngrijire parcurile din Bucureşti, precum Herăstrău şi Cişmigiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.