Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că în prezent sunt deschise 16 şantiere pentru reabilitarea şi modernizarea spitalelor din municipiu aflate în subordinea Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, instituţie aflată în coordonarea viceprimarului Horia Tomescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Continuăm să investim în sănătate, pentru a spori calitatea îngrijirilor din unităţile spitaliceşti. În acest moment, avem deschise 16 şantiere. Reparăm, reabilităm şi modernizăm spitalele „Sf.Luca”, „Victor Babeş”, „Dr. Ion Cantacuzino”, „Colentina”, „Sf.Ştefan”, „Prof. Panait Sârbu”, „Prof. Dr. Theodor Burghele”, „Sfânta Maria” şi Ambulatoriu de Ortodonţie şi Stomatologie Preventivă al Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială „Prof. Dan Theodorescu”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

Edilul general a mai spus că la spitalele „Colentina” şi „Victor Babeş” sunt făcute investiţii şi în lucrări de construcţie, amenajări şi dotări.

„Noi dotări au loc şi la „Foişor”, unde se şi reconstruieşte/reamenajează. La Centru pentru Persoane din Grupuri Vulnerabile reamenajăm. Spitalele în care sunt deschise şantierele fac parte din cele 19 unităţi din subordinea ASSMB, instituţie aflată în coordonarea viceprimarului Horia Tomescu”, a completat Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.