Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, marţi, că lucrările la ambulatoriul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale „Dr. Victor Babeş” sunt realizate deja în proporţie de 85%, iar termenul finalizării este decembrie 2023. El a mai spus că ambulatoriul clinic integrat va avea 15 paturi cu spitalizare de zi pentru copii şi adulţi şi 15 cabinete medicale pentru consultaţii, iar investiţia ajunge la 3,5 milioane lei, prin PNRR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Continuăm lucrările la ambulatoriul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale «Dr. Victor Babeş», realizate deja în proporţie de 85%. Au fost executate compartimentările interioare, dând astfel formă noilor cabinete şi săli de aşteptare. În paralel, au început lucrările de izolaţie a elementelor din beton, de pe exteriorul clădirii”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.
 
Edilul general a mai spus că ambulatoriul clinic integrat va avea 15 paturi cu spitalizare de zi pentru copii şi adulţi şi 15 cabinete medicale pentru consultaţii.
 
„Pentru dotarea noului corp, am obţinut o finanţare de 3,5 milioane de lei prin PNRR, iar termenul de finalizare asumat de Trustul de Clădiri Metropolitane este decembrie 2023”, a completat Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.