Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că Trustul de Cladiri Metropolitane Bucureşti ( TCMB) va începe lucrările de reparaţii la podul din parcul Tineretului, iar circulaţia pietonală va fi închisă temporar atât pe pod, cât şi pe aleile de sub acesta, pentru a permite desfăşurarea în siguranţă a lucrărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Reabilităm podul principal din Parcul Tineretului care nu a fost niciodată reparat de când a fost construit. Mâine, 29 mai, Trustul de Cladiri Metropolitane Bucureşti ( TCMB) începe lucrările de reparaţii capitale la podul din parcul Tineretului. Circulaţia pietonală va fi închisă temporar atât pe pod, cât şi pe aleile de sub acesta, pentru a permite desfăşurarea în siguranţă a lucrărilor”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.
 
Edilul general a adăugat că vor fi refăcute grinzile de susţinere a parapetelor metalice pietonale, hidroizolaţiile, va fi realizat un sistem de scurgere a apelor colectate de pe suprafaţa carosabilă, vor fi făcute scările şi platforma de acces către Sala Polivalentă şi vor reorganiza stâlpii de iluminat în zonele pasarelelor.
 
„Podul este amplasat pe aleea principală din Parcul Tineretului, fiind format din două structuri identice paralele care traversează lacul situat în interiorul parcului şi este destinat traficului pietonal şi ocazional auto, în situaţii de urgenţă şi pentru lucrări de întreţinere. Apreciez implicarea viceprimarului Horia Tomescu în toate proiectele de investiţii din coordonarea ALPAB”, a completat Dan.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.