Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, marţi, că Administraţia Străzilor Bucureşti a lansat în SEAP procedura pentru achiziţia serviciilor de „Proiectare şi execuţie lucrări de reparaţii străzi, parte carosabilă şi trotuare în Municipiul Bucureşti”. Valoarea totală estimată a investiţiei este de 1.021.214.508 lei, fără TVA, a adăugat edilul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am demarat procedura pentru reparaţia arterelor din Capitală, pentru siguranţa pietonilor şi buna desfăşurare a traficului rutier. Administraţia Străzilor Bucureşti a lansat în SEAP procedura pentru achiziţia serviciilor de «Proiectare şi execuţie lucrări de reparaţii străzi, parte carosabilă şi trotuare în Municipiul Bucureşti», pe baza unor acorduri – cadru cu o durată de 4 ani”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.
 
El a adăugat că „vor fi reparate toate străzile şi trotuarele aflate în administrare, care prezintă degradări şi fisuri ale asfaltului, gropi, rupturi de borduri şi alte erodări”.
 
„Invit operatorii economici interesaţi să depună ofertele până pe data de 20 noiembrie 2023. Procedura din SEAP poate fi consultată accesând următorul link: https://www.e-licitatie.ro/.../c-notice/v2/view/100171869 . Valoarea totală estimată a investiţiei este de 1.021.214.508 lei fără TVA”, a mai precizat edilul general.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.