Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a solicitat o verificare privind legalitatea retrocedării unui teren din Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) către o firmă de avocatură. Edilul estimează că în maximum şase săptămâni va exista o analiză finală, iar dacă analiza va releva că decizia retrocedării a fost corectă, atunci PMB va face demersurile necesare pentru a expropria acest teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am fost în această dimineaţă în Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) şi am văzut cu ochii mei cât de dezolant arată zona în care s-au tăiat masiv copacii după retrocedarea terenului”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.
 
Edilul general a adăugat că a solicitat verificarea legalităţii dispoziţiei de retrocedare unei firme de avocatură cu care suntem în contract şi estimezează că în maximum şase săptămâni va exista analiza finală.
 
„Dacă în urma acestei analize se va stabili că decizia retrocedării a fost corectă, vom face demersurile necesare pentru a expropria acest teren”, a completat Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.