Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a primit, miercuri la sediul PMB, o delegaţie a Băncii Europene de Investiţii în vederea contractării unor împrumuturi pentru continuarea proiectelor ce vizează dezvoltarea municipalităţii. El a precizat că discuţiile au fost axate pe aspectele tehnice ale investiţiilor din domeniul sistemului de termoficare şi al mobilităţii şi modernizării transportului public de suprafaţă, a mai spus edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am primit astăzi, 5 iulie 2023, la sediul Primăriei Capitalei, vizita delegaţiei Băncii Europene de Investiţii în vederea contractării unor împrumuturi pentru continuarea proiectelor ce vizează dezvoltarea municipalităţii. Discuţiile s-au axat pe aspectele tehnice ale investiţiilor din domeniul sistemului de termoficare precum şi al mobilităţii şi modernizării transportului public de suprafaţă”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.
 
Edilul general a mai precizat că la întrevedere au participat reprezentanţi din direcţiile de specialitate ale PMB.
 
„La întâlnire au participat şi reprezentanţi ai direcţiilor de specialitate din cadrul primăriei cât şi ai instituţiilor responsabile (Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetica Bucureşti-Ilfov, Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti, Societatea de Transport Bucureşti, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bucureşti)”, a completat Dan.
 
„În zilele următoare, delegaţia Băncii Europene de Investiţii va vizita amplasamentele investiţiilor ce fac subiectul obţinerii finanţării rambursabile”, a continuat primarul Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.