Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, miercuri, că a fost aprobat finanţarea prin PNRR pentru trei proiecte importante depuse de Administraţia Spitalelor Bucureşti şi anume construirea unui corp de clădire pentru terapia intensivă neonatologie la Spitalul „Filantropia”, dezvoltarea secţiilor de terapie intensivă pentru nou-născuţi de la spitatele „Malaxa” şi „Cantacuzino”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Ne-a fost aprobată finanţarea prin PNRR pentru trei proiecte importante depuse de Administraţia Spitalelor Bucureşti. Unul dintre ele vizează construirea unui corp de clădire destinat terapiei intensive neonatologie la Spitalul „Filantropia”, iar alte două - dezvoltarea secţiilor de terapie intensivă pentru nou-născuţi de la spitalele „Malaxa” şi „Cantacuzino”. a Spitalul „Filantropia” se va extinde capacitatea infrastructurii dedicate pacienţilor critici nou-născuţi la 25 de paturi (de la 12 existente) prin construirea unei noi clădiri în partea de vest a unităţii. La spitalele „Malaxa” şi „Cantacuzino” se vor dezvolta secţiile de terapie intensivă pentru nou născuţi prin investiţii semnificative în echipamente medicale adecvate şi prin îmbunătăţirea programului de screening”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.
 
Edilul general a adăugat că în acest fel va fi sporuită calitatea îngrijirilor, tratamentelor şi vom contribui la siguranţa micilor pacienţi.
 
„Cele trei spitale fac parte din cele 19 unităţi din subordinea ASSMB, instituţie aflată în coordonarea viceprimarului Horia Tomescu”, mai spune Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.