Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă luni finalizarea reparaţiilor la cele 4 locuri de joacă din Parcul Circului de Stat, precizând că până la finalul acestei luni vor redeschide alte 2 locuri de joacă în Parcurile Bordei şi Tineretului. Despre Parcul Cişmigiu, primarul arată că acolo unde echipamentele de joacă nu au mai putut fi reparate şi trebuie înlocuite integral, vor atribui zilele următoare contractul pentru achiziţia unor echipamente moderne, realizate din materiale de ultimă generaţie, cu un mare grad de finisare şi care conferă o siguranţă sporită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
 
”Am finalizat reparaţiile la cele 4 locuri de joacă din Parcul Circului de Stat şi până la finalul acestei luni vom redeschide alte 2 locuri de joacă în Parcurile Bordei şi Tineretului. În ceea ce priveşte Parcul Cişmigiu, unde echipamentele de joacă nu au mai putut fi reparate şi trebuie înlocuite integral, vom atribui zilele următoare contractul pentru achiziţia unor echipamente moderne, realizate din materiale de ultimă generaţie, cu un mare grad de finisare şi care conferă o siguranţă sporită în exploatare, complexitate şi diversitate”, anunţă primarul Capitalei. 
 
El arată că, ”pentru alte 18 locuri de joacă aflate în administrarea ALPAB, vor lansa în perioada imediat următoare procedura de achiziţie pentru reabilitarea, modernizarea şi/ sau înlocuirea echipamentelor din locurile de joacă”. 
 
”Anul acesta, bugetul alocat pentru investiţii şi întreţinere în parcurile pe care le avem în administrare este de 169 milioane lei”, precizează Nicuşor Dan. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.