Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunlat că a atribuit contractul pentru reabilitatea liniei 5 de tramvai, iar investiţia constă în reabilitarea sistemului rutier pe strada Barbu Văcărescu şi strada Căpitan Av. Alexandru Şerbănescu, de la Şoseaua Ştefan cel Mare la Podul Băneasa. Edilul a adăugat că durata contractului este de un an, dintre care patru luni pentru proiectare şi opt luni pentru executarea lucrărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am atribuit contractul pentru reabilitarea liniei 5 de tramvai. Investiţia constă în reabilitarea sistemului rutier pe str. Barbu Văcărescu şi str. Căpitan Av. Alexandru Şerbănescu, de la Şoseaua Ştefan cel Mare la Podul Băneasa”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.
 
Edilul general a explicat că lucrările presupun modernizare substaţiei Nordului, a reţelelor edilitare, de semaforizare, proiectarea sistemului de iluminat public, precum şi asistenţă tehnică din partea proiectantului.
 
„Durata contractului este de 12 luni, dintre care 4 luni pentru proiectare şi 8 luni pentru execuţia lucrărilor”, a completat Nicuşor Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.