Primarul Capitalei Nicuşor Dan a vizitat, marţi, imobilul unde au funcţionat Teatrul Godot şi celebrul Club A. Edilul a anunţat că a fost refăcut acoperişul, au fost finalizate lucrările de decopertare, iar acum începe consolidarea clădirii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am fost astăzi în Centrul Vechi, pe şantierul imobilului din strada Blănari nr. 14, unde au funcţionat Teatrul Godot şi celebrul Club A. S-a refăcut acoperişul, s-au finalizat lucrările de decopertare, iar acum începe consolidarea clădirii, operaţiune prin care se vor arma şi cămăşui pereţii. Se va păstra specificul faţadei şi se vor conserva ornamentele originale”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.
 
Edilul general a mai spus că „lucrările de consolidare a acestei clădiri sunt finanţate prin PNRR iar Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic estimează că lucrările se vor termina la sfârşitul anului viitor”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.