Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă că a fost aprobată cererea de finanţare în vederea derulării proiectului cu finanţare nerambursabilă prin care vom actualiza Planul de Mobilitate Urbană Durabilă 2016 – 2030, document strategic privind dezvoltarea sustenabilă a Capitalei şi a Judeţului Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”A fost aprobată cererea de finanţare în vederea derulării proiectului cu finanţare nerambursabilă prin care vom actualiza Planul de Mobilitate Urbană Durabilă 2016 – 2030 (PMUD) pentru regiunea Bucureşti – Ilfov, document strategic privind dezvoltarea sustenabilă a Capitalei şi a Judeţului Ilfov”, scrie primarul Capitalei pe Facebook. 
 
Nicuşor Dan arată că ”obiectivul proiectului constă în îmbunătăţirea capacităţii administrative la nivelul regiunii Bucureşti – Ilfov, prin dezvoltarea capacităţii de planificare strategică, eficientizarea proceselor de management şi simplificarea procedurilor administrative, pentru a răspunde în mod fundamentat şi coerent nevoilor comunităţilor locale”.
 
”Investiţia va fi derulată prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă, în parteneriat cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (TPBI), având o valoare totală de 4.424.315,00 lei, din care valoarea totală eligibilă: 3.987.315,00 lei”, mai spune primarul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.