Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că „Străzi deschise, Bucureşti - Promenada urbană” va începe sâmbătă, 6 aprilie şi se va încheia duminică, 13 octombrie. Evenimentul transformă arterele aglomerate ale Capitalei în spaţii pietonale temporare, iarr în acest zone vor fi organizate diverse spectacole de teatru, concerte stradale, expoziţii, ateliere pentru copii şi activităţi sportive, a mai spus edilul general care a reamintit că peste un milion de bucureşteni şi turişti au participat anul trecut la acest eveniment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Începe cel mai mare eveniment outdoor din Bucureşti, ”Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană” care transformă, din data de 6 aprilie şi până în 13 octombrie, arterele aglomerate ale Capitalei în spaţii pietonale temporare. În aceste zone se vor organiza diverse spectacole de teatru, concerte stradale, expoziţii, ateliere pentru copii şi activităţi sportive. Peste un milion de bucureşteni şi turişti au participat anul trecut la acest eveniment.

El a mai spus că „în primul week-end, 6-7 aprilie 2024, Calea Victoriei devine pietonală, între orele 10.00 şi 22.00, pe segmentul de drum Piaţa Victoriei – intersecţia cu str. Gheorghe Manu, respectiv segmentul de drum Bulevardul Dacia – Splaiul Independenţei, fără afectarea intersecţiilor”.

În week-end-urile în care se desfăşoară evenimentul „Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană”, traficul rutier pe Calea Victoriei va fi reluat pe timpul nopţii până dimineaţa (sâmbătă spre duminică), începând de la ora 23:00 până la ora 09:00, a mai precizat Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.