Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a afirmat joi, că nu sunt secţii închise la spitalul din Piatra Neamţ, dar acestea funcţionează cu un personal la limită, după ce mai multe cadre medicale sunt infectate cu coronavirus sau în autoizolare. El a precizat că ministerul urmăreşte ca acest focar să nu se extindă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nelu Tătaru a fost întrebat, joi, cine a mai rămas la Spitalul din Piatra Neamţ, după ce 70 de cadre medicale se aflau în autoizolare, iar 24 sunt infectate cu coronavirus.

“În acest moment nu avem secţii închise, avem secţii cu un personal la limită, cum e secţia de ATI, are patru asistente care sunt în acest moment. Secţiile toate sunt în funcţiune doar că funcţionează la un nivel redus. Spitalul din Piatra Neamţ e desemnat şi spital Covid, atunci am avut şi o patologie care a fost restrănsă şi personalul care este în acest moment face faţă. Dar urmărim ca acest focar să nu se extindă şi să ne protejăm personalul medical de acolo”, a afirmat ministrul Sănătăţii.

În judeţul Neamţ sunt confirmate 202 persoane cu coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.