Necropola Regală de la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeş unde se află mormântul Reginei Ana va fi deschisă publicului începând de sâmbătă, până la parastasul de 40 de zile, fiind oficiate slujbe în fiecare zi, a declarat pentru News.ro consilierul eparhial Caliopie Ichim,responsabil de sectoarele economic-financiar şi construcţii bisericeşti din Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Preoţii slujitori ai Catedralei Arhiepiscopale din Curtea de Argeş oficiază în fiecare zi slube la mormântul Reginei. Aceste slujbe vor fi oficiate zilnic până la parastasul de 40 de zile", a mai spus consilierul eparhial Caliopie Ichim.  

În plus, începând de sâmbătă, Necropola Regală de la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeş va fi deschisă, astfel că toţi cei care vor să-i aducă un omagiu Reginei Ana o pot face, a mai spus părintele Caliopie.

Regina Ana a murit în 1 august într-un spital din Elveţia şi a fost înmormântată la Curtea de Argeş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.