Ministrul Familiei, Tineretului si Egalităţii de Şanse Natalia Intotero a participat, luni la deschiderea anului universitar, la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale Bucureşti (UNATC). Ea i-a încurajat pe tinerii de acolo să fie partenerii noştri în derularea proiectelor viitoare de tabere pentru studenţi, cu activităţi care să fie în interesul lor, şi să aleagă programe de Internship la Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„A fost o încântare pentru mine să fiu alături de sute de tineri talentaţi, optimişti şi hotărâţi cu privire la viitorul lor, care au început cursurile la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale Bucureşti (UNATC). M-am bucurat să aflu că interesul pentru această universitate a crescut cu aproximativ 40% faţă de anii precedenţi. L-am cunoscut şi pe Florin, un tânăr cu nevoi speciale, boboc de anul I, care, alături de mama sa, în ciuda problemelor sale de sănătate, a demonstrat că atunci când îţi doreşti cu adevărat ceva, poţi reuşi indiferent de obstacolele vieţii”, a declarat Natalia Intotero, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Familiei. 
 
Aceasta a adăugat că i-a încurajat pe tineri să fie partenerii noştri în derularea proiectelor viitoare de tabere pentru studenţi, cu activităţi care să fie în interesul lor, şi să aleagă programe de Internship la Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse. 
 
„De asemenea, le-am adus la cunoştinţă că în următoarele zile vom demara programul de creditare Student Invest şi i-am invitat să aplice în număr cât mai mare. Tuturor studenţilor care au început astăzi anul universitar le doresc un an plin cu succese şi multă baftă la examene!”, a conchis Intotero. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.