Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că şapte spitale administrate de ASSMB vor avea instalaţii şi sisteme de ventilare moderne şi urmează să fie dotate cu sisteme de detecţie, semnalizare şi alarmare în caz de incendiu. De asemenea, la toate cele şapte spitale vor fi realizate lucrări de reabilitare a instalaţiilor electrice, de extindere şi modernizare a instalaţiilor de stingere, lucrările fiind necesare în vederea obţinerii Autorizaţiei de Securitate la Incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„7 spitale administrate de ASSMB vor avea instalaţii şi sisteme de ventilare moderne şi urmează să fie dotate cu sisteme de detecţie, semnalizare şi alarmare în caz de incendiu. Totodată, la toate cele 7 spitale vor fi realizate lucrări de reabilitare a instalaţiilor electrice, de extindere şi modernizare a instalaţiilor de stingere. Lucrările sunt necesare în vederea obţinerii Autorizaţiei de Securitate la Incendiu. În acest sens, ASSMB a publicat în SEAP anunţurile de licitaţie deschisă pentru contractarea serviciilor de proiectare şi execuţie a lucrărilor pentru trei dintre spitale: Sfântul Luca, Nicolae Malaxa şi Sfânta Maria”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.
 
El a adăugat că „pentru alte patru unităţi sanitare, Spitalul „Prof. Dr. Theodor Burghele”, Spitalul de Nefrologie „Dr. Carol Davila”, Spitalul Clinic „Filantropia”, Spitalul Clinic Colţea, anunţurile de licitaţie urmează să fie publicate în SEAP în cursul săptămânii viitoare”.
 
„Valoarea totală estimată a lucrărilor ce vor fi realizate la cele 7 spitale, administrate de ASSMB, instituţie coordonată de viceprimarul Horia Tomescu, se ridică la 60,04 milioane de lei”, a completat edilul general. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.