Primarul Capitalei Nicuşor Dan a precizat că parcurile Circului, Băneasa, Izvor, Carol I, Tineretului, Regele Mihai I (Herăstrău) au de acum terenuri de sport noi, cu echipamente moderne. la o parte dintre terenuri, ALPAB mai lucrează la marcarea suprafaţei de joc, iar până la finalul săptămanii toate terenurile vor fi funcţionale, a adăugat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Parcurile Circului, Băneasa, Izvor, Carol I, Tineretului, Regele Mihai I (Herăstrău) au de acum terenuri de sport noi, cu echipamente moderne. La toate cele zece terenuri de baschet/fotbal, au fost reparate sau schimbate structurile metalice, s-au înlocuit coşurile de baschet şi a fost schimbată suprafaţa antiderapantă (tartanul)”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.
 
Edilul general a mai spus că la o parte dintre terenuri, ALPAB mai lucrează la marcarea suprafaţei de joc, iar până la finalul săptămanii toate terenurile vor fi funcţionale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.