Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că au fost atribuite lucrările de proiectare şi execuţie pentru renovarea şi consolidarea Corpurilor A şi B ale Maternităţii Bucur. Lucrările vor fi executate de asocierea Terra Gaz Construct şi Construcţii Erbaşu, iar pentru serviciile de supervizare şi dirigenţie de şantier a fost declarată câştigătoare oferta Asocierii Daio Total Construct SRL şi Consultanţă Construcţii Iordan SRL, a adăugat edilul general. Valoarea finanţării nerambursabile e de 35,3 milioane lei, iar perioada de implementare este de 40 de luni, a mai precizat Dan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am atribuit lucrările de proiectare şi execuţie pentru renovarea şi consolidarea Corpurilor A şi B ale Maternităţii Bucur. Cele două clădiri vor fi renovate cu fonduri PNRR. Valoarea finanţării nerambursabile este de 35,3 milioane lei, iar perioada de implementare este de 40 de luni de la semnarea contractului de finanţare”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.

Edilul general a mai explicat că „printre lucrările care se vor efectua se numără asigurarea structurii de rezistenţă a clădirilor (consolidarea fundaţiilor, a subsolului tehnic, introducerea unor pereţi structurali din beton armat etc.), consolidarea seismică şi reabilitarea termoenergetică”.

„Lucrările vor fi executate de Asocierea Terra Gaz Construct şi Construcţii Erbaşu, iar pentru serviciile de supervizare şi dirigenţie de şantier a fost declarată câştigătoare oferta Asocierii Daio Total Construct SRL şi Consultanţă Construcţii Iordan SRL”, a completat Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.