Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că vor fi reabilitaţi aproximativ 50 de kilometri de infrastructură de tramvai, din care 4,25 de kilometri aferenţi liniei tramvaiului 5 sunt deja în lucru. Edilul general a adăugat că au fost atribute contractele pentru dirigenţia de şantier şi supervizarea lucrărilor pentru reabilitarea liniilor de tramvai pe o lungime de aproximativ 41 km şi urmează să fie demarată execuţia lucrărilor pentru 17,3 kilometri, iar pentru restul vor fi atribuite contractele de execuţie, în cel mai scurt timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
 
„Am atribuit contractele pentru dirigenţia de şantier şi supervizarea lucrărilor pentru reabilitarea liniilor de tramvai pe o lungime de aproximativ 41 km. Din aceste linii, ne apropiem de final cu proiectarea şi urmează să demarăm execuţia lucrărilor pentru 17,3 km, iar pentru restul urmează să atribuim contractele de execuţie în cel mai scurt timp”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.
 
El a mai precizat că, „Îîn total, vom reabilita aproximativ 50 de km de infrastructură de tramvai, din care 4,25 km aferenţi liniei de tramvai 5 sunt deja în lucru”.
 
„Prin aceste investiţii, nu vor mai exista linii nemodernizate în Bucureşti”, a conchis Dan.
 
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută, miercuri pe Bulevardul I.C. Brătianu din oraş, că toate liniile de tramvai din Bucureşti vor fi reabilitate, într-un an şi jumătate, majoritatea în doi ani, pentru a permite „o circulaţie corectă pe ele”. Edilul general a amintit de reabilitarea tronsonului liniei 5 de tramvai de pe Bulevardul Barbu Văcărescu, iar alte linii de tramvai sunt în faza de proiectare, iar „contractele sunt semnate şi lucrările efective vor începe într-o lună, două”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.