Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că, de marţi, au fost redeschise două locuri de joacă şi un loc pentru practicarea sportului în Grădina Cişmigiu, după finalizarea procesului de modernizare. Până în prezent, am modernizat 10 spaţii de joacă, iar pentru restul de 30 suntem în procedură de achiziţie prin Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, a mai spus edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mă bucur să vă anunţ că de astăzi redeschidem două locuri de joacă şi un loc pentru practicarea sportului în Grădina Cişmigiu, după finalizarea procesului de modernizare. Celelalte două locuri de joacă existente în parc vor fi redeschise în maxim două săptămâni. Aceste spaţii sunt complet modernizate, cu toate elementele înlocuite şi aduse la standardele de siguranţă ale anului 2023. Locurile de joacă sunt incluzive, au minim 2 elemente (leagăne, carusele, etc.) destinate copiilor cu diferite forme de dizabilităţi”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.

Edilul general a mai spus că „pentru modernizarea celor 40 de locuri de joacă din parcurile administrate de PMB, a fost necesară demararea unei investiţii ample, având în vedere faptul acestea nu au mai fost reparate/modernizate din anul 2010, motiv pentru care au ajuns la un grad de uzură foarte mare”.

„Până în prezent, am modernizat 10 spaţii de joacă, iar pentru restul de 30 suntem în procedură de achiziţie prin Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti. Toate locurile de joacă pe care le administrăm vor fi complet modernizate până la sfârşitul anului viitor”, a completat Dan.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.