Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a fost deschis magazinul caritabil „O mână de ajutor”, de unde pot fi cumpărate la preţuri modice obiecte donate, iar bani colectaţi din vânzarea acestor produse vor fi utilizaţi pentru a sprijini direct cauze sociale importante. Edilul general a mai spus că proiectul este implementat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, împreună cu Asociaţia Eco Durabil, iar „de la deschidere şi până în prezent, în cadrul centrului au fost colectate peste 7.800 de tone de produse (îmbrăcăminte, electrocasnice, mic mobilier, veselă, jucării, cărţi, produse de igienă) şi distribuite unui număr de aproximativ 72.000 de persoane din Capitală şi din ţară”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am deschis magazinul caritabil “O mână de ajutor”. De aici puteţi cumpăra la preţuri modice obiecte donate, iar banii colectaţi din vânzarea produselor vor fi folosiţi pentru a sprijini direct cauze sociale importante. Astfel, sumele strânse vor fi reinvestite de Asociaţia Eco Durabil în materiale educaţionale pentru copiii defavorizaţi şi în dispozitive medicale pentru copiii cu nevoi speciale. De asemenea, asociaţia va contribui la reabilitarea caselor persoanelor aflate în dificultate şi va susţine implicări active în conservarea mediului înconjurător”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.

El a adăugat că „Magazinul se află în incinta Centrului Integrat de Economie Circulară, situat pe Calea Plevnei, nr. 98, sector 1 şi va funcţiona de luni până vineri de la ora 09.00 până la 17.00, iar sâmbăta până la ora 14.00”, iar proiectul este implementat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, împreună cu Asociaţia Eco Durabil.

„Funcţionarea Magazinului caritabil este finanţată prin Platforma de mediu pentru Bucureşti iniţiată de Fundaţia Comunitară Bucureşti şi ING Bank România, prin runda susţinută de ENGIE România. Centrul Integrat de Economie Circulară a fost deschis în anul 2021, ca un proiect pilot în cadrul acordului de colaborare dintre Asociaţia Eco Durabil şi D.G.A.S.M.B. De la deschidere şi până în prezent, în cadrul centrului au fost colectate peste 7.800 de tone de produse (îmbrăcăminte, electrocasnice, mic mobilier, veselă, jucării, cărţi, produse de igienă) şi distribuite unui număr de aproximativ 72.000 de persoane din Capitală şi din ţară”, a completat Dan.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.