Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, miercuri, că încă 14,8 km de reţea de termoficare vor fi reabilitaţi cu finanţare de la Ministerul Dezvoltării în proporţie de 85%, iar termenul de finalizare a lucrărilor este de 18 luni de la emiterea ordinului administrativ de începere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Încă 14,8 km de reţea de termoficare vor fi reabilitaţi cu finanţare de la Ministerul Dezvoltării în proporţie de 85%”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.
 
Edilul a explicat că achiziţia a fost împărţită în patru loturi:
 
„Lotul 1 – vor fi modernizate conducte pe o lungime de 5,92 km pe artele Bd. Chişinău, str. Torentului, str. Florica Pantazi, str. Mircea Rosetti, str. Vulcanei, str. Baicului, str. Dumitru Slugeru, str. Dimitrie Groza, str. Răuşeni, str. Vasile Stolnicul, str. Doamna Ghica, str. Azuga.
 
Lotul 2 – vor fi modernizate conducte pe o lungime de 4 km la intersecţiile dintre Bd. Basarabia cu Bd. Chişinău, Bd. Basarabia cu str. Morarilor, Bd. Basarabia până la platforma industrială CET Titan.
 
Lotul 3 – vor fi modernizate conducte pe o lungime de 0,62 km pe str. Ion Berindei şi la intersecţia dintre str. Ion Berindei cu str. D-na Ghica.
 
Lotul 4 – vor fi modernizate conducte pe o lungime de 4,2 km pe str. Theodor Speranţia, Calea Călăraşilor şi Str. Matei Basarab”.
 
Termenul de finalizare a lucrărilor este de 18 luni de la emiterea ordinului administrativ de începere, a completat Nicuşor Dan.
 
„Lucrările pentru modernizarea reţelei la cel de-al cincilea obiectiv sunt deja în lucru, fiind executate de Compania Municipală Energetica Servicii pe Bd. Timişoara”, a mai precizat primarul Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.