Ministrul Agriculturii, Achim irimescu, şi omologul său din Kuweit, Ali Saleh Al Omair, au fracturi de piramidă nazală, în urma investigaţiilor stabilindu-se că nu au probleme cervicale sau cerebrale. Cei doi miniştri vor fi duşi, joi, cu o ambulanţă la Spitalul Elias din Capitală, medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia recomandând să fie supuşi unor controale ORL şi neurochirurgicale, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Rezultatele analizelor efectuate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia arată că ambii miniştri au suferit fracturi de piramidă nazală. La investigaţiile CT nu au fost găsite niciun fel de probleme cervicale sau cerebrale. Recomandarea medicilor este un control ORL şi neurochirurgical. Oficialii vor fi transferaţi la Bucureşti, la spitalul Elias, cu ambulanţa”, arată sursa citată.

Primele informaţii transmise după accident Ministerului Sănătăţii arătau că ministrul Achim Irimescu şi omologul său din Kuweit ar fi suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, iar translatorul ar fi avut un traumatism uşor de stern.

Prefectul judeţului Ialomiţa, Gigi Petre, declarase anterior, pentru News.ro că cei doi miniştri şi translatorul vor fi transportaţi la o unitate medicală din Bucureşti, pentru ”continuarea supravegherii medicale”.

Acesta a mai menţionat că ”a fost vorba despre o tamponare (...) La ieşire din Slobozia, o maşină din coloană a lovit o maşină care era staţionată. Din păcate, accidentul s-a produs cu maşina în care era domnul ministru, omologul din Kuweit şi o doamnă care asigura traducerea.”

Accidentul în care au fost răniţi ministrul Achim Irimescu şi omologul său din Kuweit, precum şi translatorul delegaţiei a avut loc joi, în jurul orei 11.00, pe DN 21, la ieşirea din municipiul Slobozia, spre Brăila.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, Andreea Loghin, a declarat pentru News.ro că poliţiştii nu au stabilit modul în care s-a produs accidentul şi nici cauzele acestuia. 

O delegaţie din Kuweit condusă de ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii şi Relaţiilor cu Parlamentul,Ali Saleh Al Omair se află în vizită oficială în România în perioada 23-27 august. La momentul producerii accidentului, cei doi oficiali mergeau spre Brăila, iar la ora 13.00 trebuiau să ajungă la Buzău, unde ar fi urmat să viziteze o fabrică procesatoare de fructe şi legume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.