Ministrul dezvoltării, Adrian Veştea a semnat marţi 44 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 700.377.710,88 de lei. ”Fiecare contract semnat iniţiază un efort de dezvoltare care conduce la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a oamenilor”, a afirmat ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ministerului Dezvoltării, contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează reabilitarea infrastructurii rutiere, înfiinţarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a reţelelor de canalizare menajeră, a staţiilor de pompare şi a staţiilor de epurare, înfiinţarea sau extinderea sistemelor de distribuţie a gazelor naturale, precum şi construirea sau modernizarea unor poduri.

”Fiecare contract semnat iniţiază un efort de dezvoltare care conduce la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a oamenilor. Prin eforturi comune, administratia publică locală şi centrală identifică nevoile comunităţilor, demarează proiecte şi urmăresc constant ca acestea să se realizeze. Acest proces trebuie să fie unul coerent, continuu şi eficient, iar Ministerul Dezvoltării acordă tot sprijinul autorităţilor locale, ori de câte ori acestea îl solicită”, a precizat ministrul Adrian Veştea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.