Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a anunţat luni că intenţionează să militarizeze toate instituţiile de învăţământ ale MAI şi să regândească Agenţiei Naţionale Antidrog, raportat la evoluţia consumului de droguri în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul de Interne a anunţat reorganizarea unităţilor de învăţământ ale MAI, Academia de Poliţie şi a şcolii de agenţi de poliţie a Poliţiei Române, Poliţia de Frontieră, Jandarmerie, centrele de pregătire şi aplicarea statutului cadrelor militare la nivelul tuturor acestor instituţii de învăţământ.

”În concret, intenţionez să militarizăm toate instituţiile de învăţământ ale MAI”, a spus Predoiu.

Ministrul a mai anunţat şi regândirea Agenţiei Naţionale Antidrog, raportat la evoluţia consumului de droguri în România. ”Trebuie făcut acest lucru cu cei mai buni specialişti, îi vom coopta, ne vom uita să vedem ce s-a stabilit în urmă cu ani de zile în legătură cu atribuţii, structuri, mai corespunde cu ce se întâmplă în teren”, a explicat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.