Ministrul Apărării Naţionale Angel Tîlvăr şi şeful Statului Major al Apărării, general Gheorghiţă Vlad, s-au întâlnit, marţi la sediul MApN, cu preşedinţii comisiilor pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională ale Parlamentului, senatoarea Nicoleta Pauliuc şi deputatul Laurenţiu-Dan Leoreanu. La discuţii au participat şi şefi ai unor structuri centrale ale ministerului. Agenda discuţiilor a fost axată pe identificarea soluţiilor de transmitere cu maximă celeritate către Parlamentul României, pentru dezbatere şi adoptare, a proiectelor legislative prioritare necesare asigurării cadrului adecvat de acţiune pentru forţele şi mijloacele MApN, în actualul context de securitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit comunicatului de presă al MApN, au fost analizate, de asemenea, stadiul şi perspectivele programelor de înzestrare ale armatei, precum şi soluţii care pot decurge din derularea acestor programe pentru sprijinirea dezvoltării industriei naţionale de apărare.

Ministrul Angel Tîlvăr a mulţumit preşedinţilor comisiilor de apărare pentru deschiderea permanentă la dialog, pentru sprijinul constant acordat priorităţilor legislative ale instituţiei, precum şi pentru participarea şi implicarea în iniţiativele si activităţile organizate de MApN.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.