Ministrul Apărării Naţionale Angel Tîlvăr a participat, vineri, la o videoconferinţă la cea de a patra reuniune din acest an a Grupului de contact pentru Ucraina. El a reiterat ajutorul oferit de către ţara noastră Ucrainei, de la începutul războiului, şi a subliniat „importanţa pe care Centrul European de Instruire F-16 din România o are pentru formarea piloţilor din Forţele Aeriene Române şi din alte ţări aliate şi partenere, inclusiv a piloţilor ucraineni”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am participat, astăzi, prin videoconferinţă, la cea de-a patra reuniune a Grupului de contact pentru Ucraina, în cadrul căreia au fost prezentate aspecte de actualitate şi evaluări privind conflictul din Ucraina. De asemenea, a fost făcută o informare în legătură cu stadiul acordării de asistenţă militară şi umanitară de către ţările participante”, a scris Angel Tîlvăr, vineri pe Facebook.
 
Ministrul Apărării Naţionale a mai spus că a evidenţiat, cu această ocazie, „sprijinul de natură multidimensională pe care România îl acordă Ucrainei de la începutul războiului, inclusiv prin participarea ţării noastre la efortul extins al Uniunii Europene privind instruirea militarilor ucraineni în cadrul misiunii EUMAM şi la misiunea INTERFLEX, condusă de Marea Britanie”
 
„Totodată, am subliniat importanţa pe care Centrul European de Instruire F-16 din România o are pentru formarea piloţilor din Forţele Aeriene Române şi din alte ţări aliate şi partenere, inclusiv a piloţilor ucraineni”, a mai spus Tîlvăr.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.