Ministerul Transporturilor anunţă constituirea unei comisii care să cerceteze incidentul produs, miercuri, pe şantierul autostrăzii Sebeş-Turda, unde două grinzi de beton s-au prăbuşit după ce au fost montate, la traversarea peste DN 14B.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, l-a convocat pe directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, şi i-a solicitat constituirea, în regim de urgenţă, a unei comisii care se va deplasa la faţa locului, să cerceteze împrejurările în care a avut loc incidentul din data de 29 mai 2019, de pe şantierul autostrăzii Sebeş-Turda, de la supratraversarea DN 14B, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de minister.

Într-o filmare apărută în mediul online se vede cum una dintre grinzi este ruptă în mai multe bucăţi. Totodată, atunci când s-au prăbuşit grinzile, un muncitor care se afla pe unul dintre picioarele podului s-a dezechilibrat şi a căzut, de la o înălţime de aproximativ cinci metri, fiind transportat la spital pentru investigaţii medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.