Carrefour România va asigura, în următoarea lună, alimente pentru spitalele din ţară, aflate în prima linie în lupta cu Covid-19, a transmis, miercuri, Ministerul Sănătăţii. Hrana va fi asigurată pentru personalul medical şi pacienţii din Spitalul clinic de boli infecţioase Constanţa, Spitalul clinic de boli infecţioase şi pneumoftizologice ”Victor Babeş” Craiova şi Spitalul clinic de boli infecţioase ”Victor Babeş” Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”România traversează în acest moment o situaţie care a adus laolaltă, într-un efort de solidaritate şi implicare, actori din spaţiul public şi mediul de afaceri, ce îşi unesc forţele să sprijine autorităţile şi cadrele medicale pentru a face faţă valului reprezentat de Coronavirus. Carrefour România a răspuns necesităţii de hrană şi asigură spitalelor din ţară, care tratează pacienţii infectaţi cu Covid-19, alimentele necesare pe parcursul următoarei luni, atât pentru personalul medical, cât şi pentru pacienţi”, a transmis, miercuri, Ministerul Sănătăţii.

Potrivit sursei citate, Spitalul clinic de boli infecţioase Constanţa, Spitalul clinic de boli infecţioase şi pneumoftizologice Victor Babeş Craiova şi Spitalul clinic de boli infecţioase Victor Babeş Timişoara se află pe lista centrelor medicale ce vor primi alimente, la recomandarea Ministerului Sănătăţii.

”Personalul nostru medical este demn de toată lauda şi demonstrează, o dată în plus, dedicare şi înalt profesionalism, în aceste zile în care jurământul lui Hipocrate este atât de greu încercat. Mulţumim pe această cale companiilor private care arată solidaritate faţă de situaţia actuală”, a declarat Victor Costache, Ministrul Sănătăţii.

”Cei care se află astăzi în linia întâi în lupta împotriva Covid-19 – cadre medicale, asistenţi, personal de suport – au, la rândul lor, nevoie de grijă şi ajutor. Vrem să le acordăm sprijin pentru a face faţă zi de zi situaţiilor solicitante. Iar pacienţilor, toate încurajările, împreună cu susţinerea pe care vrem să le-o oferim printr-o alimentaţie corespunzătoare”, a declarat Jean Richard De Latour, CEO Carrefour România.

Spitalele vor primi din partea Carrefour România alimentele necesare unei alimentaţii adecvate, conform solicitărilor primite de la unităţiile sanitare menţionate anterior.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.