Ministerul Educaţiei Naţionale a modificat, prin ordin de ministru, punctajele pentru unele criterii de evaluare pentru acordarea gradaţiei de merit profesorilor din învăţământul preuniversitar de stat în acest an, crescându-le şi stabilind un punctaj minim de 65 de puncte dintr-un total de 110.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Educaţiei a emis un ordin pentru aprobarea metodologiei şi criteriilor privind acordarea gradaţiei de merit personalului didactic din învăţământul preuniversitar de stat în sesiunea 2018.

Astfel, nou faţă de sesiunea din 2017, au fost crescute punctajele pentru anumite criterii de evaluare, respectiv performanţe dovedite în pregătirea preşcolarilor şi elevilor distinşi la olimpiade şi concursuri şcolare, participarea - în calitate de autor/coautor - la elaborarea de manuale şcolare şi alte resurse educaţionale, rezultate deosebite obţinute în pregătirea preşcolarilor/elevilor din categorii dezavantajate.

De asemenea, dacă în 2017 punctajul minim era de 70 de puncte din 100, anul acesta a fost stabilit un punctaj minim de 65 de puncte dintr-un total de 110 de puncte posibile pentru acordarea gradaţiei de merit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.