Ministerul Afacerilor Interne - Direcţia Generală Anticoruptie a demarat o procedură de licitaţie deschisă pentru a achiziţiona un sistem tip Call Center, cu o valoare estimată la 189.000 lei, criteriul de atribuire al contractului fiind preţul cel mai scăzut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui anunţ postat în SEAP, MAI – Direcţia Generală Anticorupţie vrea să încheie un contract de achiziţii publice, pentru a cumpăra un sistem de tip Call Center.

Cuantumul garanţiei de participare va fi în suma fixă de 1.890 lei şi se va constitui prin virament bancar cu ordin de plată în contul instituţie, sau printr-un instrument de garantare emis în condiţiile legii de o societate bancară ori de o societate de asigurări, care nu se află în situaţii speciale privind autorizarea ori supravegherea.

Ofertele pot fi depuse până la data de 23 august 2017, ora 15.00, finanţarea fiind asigurată din fonduri bugetare. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.