Ministerul Afecerilor Externe a transmis, marţi seară, că deocamdată nu există informaţii despre existenţa unor cetăţeni români printre victimele accidentului din Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Până la acest moment nu există informaţii despre existenţa unor cetăţeni români printre victimele accidentului. Reprezentaţii oficiului consular menţin contactul cu autorităţile locale italiene, fiind pregătiţi să acorde asistenţă consulară în funcţie de solicitări, conform competenţelor legale”, a transmis, marţis eară, Ministerul Afecerilor Externe.

Sursa citată a precizat că, până în acest moment, la nivelul misiunii diplomatice nu au fost înregistrate solicitări de asistenţă consulară.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cel puţin 21 de persoane au murit, 15 sunt rănite şi mai multe sunt date dispărute, după ce un autobuz plin a căzut, marţi seară, de pe o pasarelă peste calea ferată şi a luat foc, la Mestre, în apropiere de Veneţia, relatează presa italiană, care citează un bilanţ anunţat de Prefectură.

Potrivit Corriere del Veneto, autobuzul, care funcţiona cu metan, era încărcat cu turişti, iar la bord se afla un grup de ucraineni.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.