Ministerul Afacerilor Externe a anunţat, duminică, că 76 de cetăţeni români au revenit din Regatul Ţărilor de Jos cu o cursă specială a TAROM.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În continuarea demersurilor întreprinse pentru facilitarea revenirii în ţară a cetăţenilor români aflaţi în străinătate şi care au fost afectaţi de măsurile de restrângere a transportului aerian adoptate în contextul gestionării pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informează că în cursul zilei de 13 iunie au revenit în ţară 76 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Regatului Ţărilor de Jos, ca urmare a demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe, ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor şi ale Ministerului Afacerilor Interne”, a transmis MAE, duminică, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate printre cetăţenii români care au revenit în ţară se regăsesc persoane care se aflau în imposibilitatea de a-şi prelungi şederea pe teritoriul Regatului Ţărilor de Jos.

Revenirea în ţară a fost asigurată cu o cursă aerienă specială operată de compania Tarom, pe ruta Bucureşti-Amsterdam-Bucureşti.

Demersurile autorităţilor române au permis şi revenirea în ţara de reşedinţă a unor cetăţeni străini rezidenţi în România: un cetăţean francez, un cetăţean german, un cetăţean britanic, un cetăţean italian, un cetăţean bulgar, un cetăţean canadian şi un cetăţean sirian.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.