Ministerul Afacerilor Interne a lasant campania "Pentru ca alţii să trăiască, donează plasmă" şi se adresează tuturor celor care au trecut prin boală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ne adresăm vouă, tuturor celor care aţi suferit, aţi luptat şi aţi învins în lupta cu COVID-19. Ne adresăm vouă, tuturor celor care aţi trecut prin momente cumplite şi aţi simţit pe propria piele ce înseamnă acest virus groaznic. Ne adresăm vouă şi vă rugăm să-i ajutaţi şi pe cei care duc în aceste zile crunta bătălie de a rămâne în viaţă”, a transmis, miercuri, Ministerul Afacerilor Interne, la lansarea campaniei "Pentru ca alţii să trăiască, donează plasmă".

Autorităţile precizează că plasma ar fi de ajutor celor aflaţi în stare gravă.

”Vă rugăm din suflet, contactaţi cel mai apropiat centru de transfuzie sanguină şi donaţi plasmă. O oră din viaţa voastră, poate salva o viaţă”,  mai transmis MAI. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.