Ministerul Apărării Naţionale a dat publicităţii o serie de mesaje de Crăciun transmise de militarii români aflaţi la Kandahar familiilor lor din ţară, alături de un colind cîntat de ei. Totodată, urări de Sărbători le-au transmis românilor şi ofiţerii români şi străini din cadrul NATO Force Integration Unit România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ofiţeri şi subofiţeri aflaţi la Kandahar, în Afganistan, le transmit familiilor urări de Crăciun şi le promit că se vor întoarce cu bine acasă. O parte dintre ei au cântat împreună un colind.

De asemenea, ofiţerii din NATO Force Integration Unit România le urează românilor un Crăciun fericit, printre ei aflându-se alături de români, cadre militare din Statele Unite ale Americii, Germania, Marea Britanie, Ungaria, Bulgaria, Albania, Turcia ş.a. NATO Force Integration Unit (NFIU) este o structură multinaţională NATO de comandă şi control. A fost înfiinţată în anul 2015 ca răspuns al NATO la schimbările din mediul de securitate şi a ameninţărilor venite din est şi sud.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.