Premierul Mihai Tudose va avea, săptămâna viitoare, întâlniri cu reprezentanţi ai MAI şi IGSU pentru a discuta despre cadrul legal privind ISU şi despre posibilitatea schimbării acestuia, în condiţiile în care există foarte multe proiecte de investiţii care riscă să fie blocate, a anuţat vineri, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„S-au ridicat şi câteva chestiuni care ţin de administraţie, un subiect important care a fost ridicat primului-ministru, şi anume cadrul legal privind ISU. Prim-ministrul a decis să organizeze săptămâna viitoare o întâlnire cu asociaţiile autorităţilor locale, cu MAI şi cu IGSU, pentru a încerca să găsească modalităţi legale sau eventual, dacă este cazul, să schimbe cadrul legal, pentru că sunt foarte multe proiecte de investiţii, şi mari şi mici, care riscă să fie blocate şi cred că o discuţie de genul ăsta este bună şi eficientă”, a spus liderul PSD. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.