Purtătorul de cuvânt al Guvernului Mihai Constantin a anunţat că premierul Marcel Ciolacu le-a solicitat, joi, miniştrilor de linie să pregătească programul pentru iarnă în domeniul energetic, atât pentru populaţie, cât şi pentru producţia economică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Premierul Marcel Ciolacu a cerut ministerelor să pregătească asigurarea energiei în sezonul rece, pentru populaţie şi pentru producţia economică. În primul rând, Ministerul Energiei a preluat sarcina de a pregăti în cel mai scurt timp programul pentru iarnă şi să-l prezinte Guvernului”, a afirmat Mihai Constantin, la finalul şedinţei de joi a Guvernului.

Purtătorul de cuvânt al Executivului a mai precizat că Guvernul a aprobat o ordonanţă de urgenţă care asigură decontarea unor plăţi pentru furnizorii de energie, astfel încât ca sistemul să fie în continuare „perfect funcţional”, cu preţuri plafonate pentru cetăţeni, cum este şi în momentul de faţă

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.