Circulaţia pe Magistrala 2 a metroului a revenit la normal, după ce trenurile au circulat cu întârzieri de circa de zece minute din cauza unei defecţiuni în staţia Piaţa Sudului, anunţă Metrorex.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În staţia de metrou Piaţa Sudului a fost sesizat miros de fum, vineri, la ora 13.30, potrivit Metrorex.

"Echipele de intervenţie Metrorex s-au prezentat imediat la faţa locului. Acestea au constatat deteriorarea (conturarea) din cauza umidităţii şi a condiţiilor din tunel (praf, alte reziduuri) a doi izolatori aflaţi între şină şi calea de rulare", transmit reprezentanţii regiei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ei precizează că circulaţia trenurilor s-a desfăsurat cu întârzieri de până la cel mult 10 minute, pe Magistrala 2, însă nu a fost oprită.

"La orele 14.39 intervenţia de remediere a fost finalizată, iar la acest moment, circulaţia pe M2 se desfăşoară în condiţii normale", mai arată Metrorex, menţionând că nu a fost necesară evacuarea călătorilor, aceştia nefiind puşi în niciun moment în pericol.

Circulaţia trenurilor de metrou a fost întreruptă, vineri dimineaţă, pe magistrala 2, Berceni-Pipera, dinspre Piaţa Unirii către Berceni, după ce a staţiile Piaţa Sudului şi Constantin Brâncoveanu au rămas fără energie electrică.

Potrivit reprezentanţilor Metrorex, metroul nu a circulat, în interval 8.48-9.01, între staţiile Brâncoveanu şi Berceni din cauza unei avarii la sistemul de alimentare cu energie electrică.

Conform sursei citate, avaria a fost remediată şi toate trenurile şi-au reluat circulaţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.