Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale, până la jumătatea lunii octombrie, conform prognozei pe patru săptămâni, făcută publică vineri de meteorologi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Săptămâna 18.09.2023 – 25.09.2023

- Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în extremitatea de nord-est şi de vest a ţării. 

- Cu excepţia extremităţii de nord-vest a ţării, unde regimul pluviometric va fi local excedentar, canţităţile de precipitaţii vor fi deficitare, mai ales în regiunile sudice şi sud-vestice.

Săptămâna 25.09.2023 – 02.10.2023

- Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

- Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă spre deficit în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice şi sud-vestice.

Săptămâna 02.10.2023 – 09.10.2023

- Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sudice şi sud-vestice. - - Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 09.10.2023 – 16.10.2023

- Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

- Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.