Centrul Naţional pentru Evaluare şi Examinare (CNEE) a finalizat procedura de aprobare sau avizare a auxiliarelor didactice în vederea utilizării la clase, fiind acceptate 1.241 de titluri, a anunţat, vineri, Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN). Totodată, MEN anunţă că 223 de titluri au fost respinse, acestea putând fi repuse în vederea reevaluării în sesiunea care va începe de luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de prresă transmis, vineri, de reprezentanţii MEN, CNEE a finalizat procedura de aprobare sau avizare a auxiliarelor didactice în vederea utilizării la clase de preşcolari sau elevi, conform prevederilor articolului 11 din ordinul de ministru nr. 5.062/ 26.09.2017.

Rezultatele sesiunii de aprobare/avizare a auxiliarelor didactice pentru perioada 9.10.2017 - 5.01.2018 au fost publicate pe site-ul CNEE şi urmează a fi aprobate prin ordin al ministrului Educaţiei Naţionale.

Atât ordinul propriu-zis, cât şi procedura operaţională pentru reluarea procesului de aprobare/avizare a auxiliarelor didactice declarate neacceptate într-o sesiune anterioară vor fi publicate începând cu 8 ianuarie 2018.

Potrivit MEN, în această primă sesiune de evaluare au fost înaintate spre aprobare/avizare 1.464 de titluri pentru auxiliare didactice (227 - învăţământ preşcolar, 790 - învăţământ primar, 316 - învăţământ gimnazial, 130 - învăţământ liceal şi 1 - învăţământ postliceal).

Dintre acestea, au fost admise 1.241 de titluri şi respinse alte 223 de titluri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.