Medicul Vasi Rădulescu afirmă, miercuri, după recordul de infectări cu coronavirus, că în realitate ar putea fi peste 100.000 de noi cazuri. ”Vom da cu toţii piept cu virusul în următoarele luni”, susţine medicul, precizând că cei nevaccinaţi şi cu factori de risc pot umple statistica la decese. ”Cei tineri, verzi, nevaccinaţi - loterie”, mai afirmă medicul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”34.255 cazuri în ultimele 24 de ore. Probabil peste 100.000 în realitate. Aproape 100 decese. Vom da cu toţii piept cu virusul în următoarele luni. Cei nevaccinaţi şi cu factori de risc pot umple statistica la decese, din păcate. Cei tineri, verzi, nevaccinaţi - loterie. Cei bine informaţi, responsabili, cu booster făcut - trecere relativ uşoară prin boală”, a scris medicul Vasi Rădulescu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.  

Potrivit acestuia, recordul de miercuri va fi depăşit şi în statisticile oficiale. 

”E oricum depăşit neoficial, ştim asta. Unii cred că au răceli, nu se testează, nu anunţă nimic, ba mai şi ies din case. Vom trece urât şi prin valul 5. Cum ziceam cândva, ştiinţa nu ne iartă şi ne aşază la locul nostru”, a mai scris medicul.  

Grupul de Comunicare Strategică anunţă că până miercuri, la ora 10:00, s-au înregistrat peste 34.000 de cazuri noi de COVID-19, cel mai mare număr zilnic de infectări de la debutul pandemiei.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.